fredag 27 november 2009

Varm i hjärtat

Spegel spegel på väggen där...

...säg vilket silverägg som vackrast är


Ösregn och blåst har dominerat dagen här i Skåne men trots det har detta varit en varm och mysig dag för mig. Jag har pysslat och fikat tillsammans med min fina vän L och det är alltid lika härligt. Vi håller på att etablera en mysig vana att ses på fredagar och göra roliga saker tillsammans. Visst är det härligt att ha någon i sin närhet som man tycker så mycket om. Kram på dig L!

Blev alldeles varm när jag läste kommentaren från Linda med vackra bloggen Lindas Vita Lantliv i morse.
Tack snälla för att du uppmärksammar min blogg på ett så fint sätt. Jag är så tacksam. Har bloggat i två månader nu och det är bland det roligaste jag har gjort. Genom bloggen kan jag få utlopp för min kreativit och det är en källa till positivt tänkande. Det är mycket värdefullt för mig. Dessutom möter man så många härliga människor som delar samma intressen som en själv.

Njut av det som är kvar av fredagskvällen. Helgen är här och det är inte vilken helg som helst. Det är nu alla härliga förberedelser inför julen börjar.


7 kommentarer:

  1. Visst är det givande att blogga? Det är så härligt att titta in hos andra och se vad de håller på med och inspireras och skratta och gråta. Beröras.

    Man hoppas ju att man ger något tillbaka själv.

    Klart du får skryt Anna, du är en naturtalent med ord och bild. Och jag längtar alltid "hem" när jag är på besök i ditt vackra hus...

    Njut adventshelgen,
    Emma

    SvaraRadera
  2. Nemen, vad gullig du är :) men jag blev faktiskt "kär" i din blogg....du har talang och öga för detta! Glad att jag hittade hit!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Så koselig med venninnetreff på fredagen....en fin måte å starte helgen på:o)
    Du har en kjempefin blogg og jeg er veldig glad for at du er her:o)

    Ha en fin helg :o)

    SvaraRadera
  4. Visst är det underbart att blogga! Under mina snart två år har jag fått så otroligt mycket nya fina vänner...
    Du har en jättefin och harmonisk blogg!!
    Kraam till dig!
    Susanne

    SvaraRadera
  5. Du visar alltid så mycket fint.Tack!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Så fina bilder och vackert du har hemma, jag gillar dina toppbilder också! Tänk att du bara bloggat 2 mån och redan så fin blogg och etablerad! Ja, visst räd et kul att blogga om det man brinner för, och träffa likasinnade tokar: )

    Trevlig helg med alla dina goa missar! Mari.

    SvaraRadera
  7. Vilken underbar blogg du har. Enkel, stilfull, sparsmakad. Syns och märks att du är arkitekt! Skönt för ögat och lungt för själen.

    Adventshälsning från Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails