torsdag 19 maj 2011

Rabarber

Rabarber - ute och inne
Vårens godaste bakverk är utan tvekan rabarberpaj och hittills har vi hunnit bli bjudna på två smarriga sorter. En klassisk med smuldeg och en med marängtäcke och glass. Så gott!

Ute i vår trädgård står två tappra små plantor, dom fick sig en rejäl törn förra sommaren då grannen körde genom vår tomt med en mindre grävmaskin. Som tur är har dom klarat sig båda två så det ser ut att kunna bli en hel del goda pajer i sommar här hemma.

Mysig helg till er alla!


Kram Anna

6 kommentarer:

  1. Mums vad gott med rabarber :)
    Trevlig helg!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!

    Javisst är det bara så gott med rabarber just nu! Jag har faktiskt inte än gjort paj utan bara kokas saft som har haft rykande åtgång!! :) Så gott med egen gjord saft! :) Men nu blev jag lite smulpaj sugen, måste koll om ingredienser finns hemma till sats!

    Ha det bäst!
    Kram
    Pi

    SvaraRadera
  3. Oj, lite skriv fel och snabba fingrar! Men kanske du förstod hur jag menade! :)

    SvaraRadera
  4. Så härliga bilder du bjuder på!
    Rabarber är bara så gott!

    Har inte tittat in på ett bra tag nu ser jag..
    därför säger jag stort GRATTIS till dina små!
    Så söta!

    Ha det bra!

    Kram Liza

    SvaraRadera
  5. Rabarber är både vackra och goda, min snälla granne bjöd på paj igår, min rabarb har jag i en kruka på altanen. Vilken härlig sida du har fina bilder.
    Ulrika

    SvaraRadera
  6. Så härligt med rabarber. Längtar efter att få ha egna i min trädgård sen. Mums vad gott det är!

    Hälsningar Josefin

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails