onsdag 26 oktober 2011

Skafferihörna


Något riktigt skafferi finns det tyvärr inte plats för i vårt lilla hus. Istället har vi gjort en liten skafferihörna under trappen. I min fantasi finns här bara fina saker men såklart stämmer det inte riktigt med verkligheten. Här samlas lite av varje. Jag drömmer om ordning och reda, om äppellådor på golvet & vackra gamla plåtburkar på hyllorna men någonstans måste man ju även förvara allt nödvändigt.

Mmm... svenska äpplen i mitt skafferi

På tal om äppellådor, i år blev det ingen tur till Äppelriket men som tur är finns ju alla underbara äpplen i vanliga mataffärer. Äppelkaka med vaniljsås, kan det bli bättre? Dessutom är äpplet så dekorativt att lägga i korgar och hänga lite varstans.

Ha en fin kväll mina vänner!

Kram Anna



Psst... Vet ni, jag är så nyfiken på er som tittar in. Lämna gärna en liten kommentar, en tanke eller åsikt om bloggen. Om ni har tid såklart!! Alltid så roligt att hitta till en ny bloggvän på det viset. Kram igen!

3 kommentarer:

  1. Jag gillar din blogg och kikar in här titt som tätt. Har inte haft tid att blogga så mycket men nu börjar jag komma tillbaka så smått.

    Tack för din kommentar hos mig. Kul att du gillade köket :) Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. nu blev jag sugen på äpplekaka...kramis semlan

    SvaraRadera
  3. Hade gäärna haft en skafferi i mitt kök oxå men tyvärr finns ingen plats här heller!
    Så fina bilder!

    Ha en fin fredag!

    Kram Liza

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails