onsdag 16 mars 2016

Hej igen och det senaste blocketfyndet.Hoppsan!

Den där renoveringspausen förde visst med sig en mindre bloggpaus.
Inte för att det känns minsta lilla tråkigt att syssla med blogg och foto utan snarare för att jag har prioriterat sömn före allt annat efter veckor av sömnbrist. 

Japp, runt halvtiosnåret har den här mamman tackat för sig i två veckor nu och det känns som att krafterna börjar återvända, till viss del i alla fall.

I mitt sista inlägg skrev jag om valmöjligheter och att prioritera rätt i sin livssituation. Jag tycker fortfarande det är ganska svårt att göra dom där valen och tiden känns alltid som en bristvara men jag jobbar på det i alla fall. Ibland får det vara bra så. 

På bilden då?
Jomenvisst! Där har ni senaste blocketfyndet. Ett nyproducerat skåp i en, enligt mig, ganska ful färg men i alldeles rätt storlek och känsla. Nån gång ska det få ett stänk färg på sig men vi stressar inte med det just nu. Det blir när det blir. 

Innan sängen kallar (klockan är ju snart halv tio!) vill jag bara säga TACK till er som har lämnat kommentarer här, på Instagram, Facebook och via mailen angående min lilla vardagskrasch och paus. 

Fina ni! 
Jag tar till mig era kloka och kärleksfulla ord!


1 kommentar:

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails