söndag 4 mars 2012

En söndagshälsning


Tack snälla för alla fina hälsningar! Nu är vi på benen igen. Veckan började så mysigt med fika hemma hos en fin vän men slutade på akuten med en magsjuk dotter. Inte roligt alls! Själv blev jag dålig på natten och i tisdags var vi rätt slagna, både Liv och jag. Som tur är klarade Viktor och mannen sig från allt elände. Mitt i allt detta började mannen sitt nya jobb och Viktor slutade sova som en stock om nätterna. Han vaknar och tjoar 1 till 2 timmar var natt vid halv fyra tiden. Ja, ni hör själv. Man blir trött bara man tänker på det. Men nu är det ny vecka och nya tag.

Jag vill försöka hålla liv i bloggen och vara aktiv även om jag har fullt upp med tvillingarna och alla vardagssysslor men ibland räcker inte tiden till. Lite så känns det nu. Vi får se i vilken utsträckning jag kommer att hinna med framöver men hellre lite än inte alls.

Idag har jag kikat i Lantliv trädgård och längtar galet mycket efter vår och värme. Det får bli en bild från förra sommaren i avvaktan på grönskan. På tal om våren, glöm inte att tävla om jättefina redskap från Fiskars Garden. Klicka här för att komma till inlägget!

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. här har vi med legat i magsjuka i dagarna...fy f-n vad det är hemskt! Hoppas ni blir bättre nu...kramis semlan

  SvaraRadera
 2. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvaraRadera
 3. Usch, det är så många som är riktigt dåliga just nu. Hoppas att sonens nätter rättar till sig snart också.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni är bättre, fy för magsjukan.
  Vilken underbar bild du visar... Man längtar verkligen.
  Ha en fin dag.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails