onsdag 7 mars 2012

VardagstankarNågra bilder från ett soldränkt vardagsrum och ett par rader är allt vad jag hinner bjuda på idag. Just nu längtar jag mig framåt. Jag vill ha sol och värme, grönska ute, ordning och reda inne, barn som kan gå, lugn och ro, harmoni och kraft. Men sådär är ju inte alltid livet. Kaos inne, kallt ute, bära runt på två små barn, gråt och skrik, sömnbrist och stress. Allt finns där i vardagen, både det positiva och det negativa. Att hitta balansen är viktigt men inte alltid så lätt.

Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Håller med dig ! Men det viktiga är att man mår bra.
  Försöka hitta en balans och verkligen släppa vissa måsten !
  Lycka till och ta hand dom dig !

  Känner ändå igen din beskrivning.

  SvaraRadera
 2. Du kan i alla fall skatta dig lycklig över den fina ljuskronan önskar jag kunde hitta en fin också :) kram / bella

  SvaraRadera
 3. ja att finna balans är inte alltid lätt, men underbart när man stannar upp och inser att allt är i sin ordning....ibland tror jag att man tippar över åt endera hållet i onödan om man inte stannar upp och ser sig omkring och njuter av det som händer här och nu...svårt...längtar också framåt nu...vill ha ljuset...kramis semlan

  SvaraRadera
 4. Jag brukar tänka att det här är livet med allt vad det innebär men visst är det så att jag helst vill krypa under täcket, fixa hemhjälp, barnvakt och kock ibland;)

  Skickar en styrkekram och TACK snälla för att du delar med dig av känslor som vi alla faktiskt har ibland men många väljer att inte prata om....

  Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 5. Hej Anna.
  Känner igen dina funderingar... Just nu när man verkligen längtar efter våren som en tok så vill man att allt ska va i ordning.. Det ska va städat och fixat och alla ska vara pigga o glada :)
  Balansen är inte lika lätt att hitta som man önskar ibland! Men det kommer du säkerligen göra, snart :))

  Ha en fin dag.
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 6. Det kan vara svårt att hitta balansen. Man får försöka fokusera på att hitta det som är bra och positivt. Fint hem du har och fina bilder, gillar din ytterdörr och ljuvliga rosen.
  Ha det så gott
  Kram Liselott

  SvaraRadera
 7. Håller med dig! Det är inte alltid lätt att finna balansen eller stanna upp o njuta av nuet. Man vill så mycket och blickar hela tiden framåt, till våren , till sommaren, till barn som går från dagis till skola mm mm. Jag är bra på att säga till alla andra att de ska njuta, men glömmer det själv ibland! Förstår att det inte alltid är så lätt att få vardagen att hänga samman med tvillingar. Kämpa på!!

  Härligt vardagsrum ni har och en liten 'mörk hörna' precis som vi har med amerikaklocka o allt :o)
  ha en fin torsdag o kommande helg!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Huvudsaken att ni alla mår bra igen! Det hör till småbarnstiden att man inte alltid hinner med allting man skulle vilja hinna med, det blir att släppa en del måsten och acceptera att man inte hinner med allting.
  Jag tror vi alla längtar galet mycket efter sommar och sol... väntan känns bara så lång ;)
  Ha en fin torsdagskväll!
  Kramar, Jessica

  SvaraRadera
 9. Hej hej.

  Så ljuvligt vackert ni har det. Vart har ni köpt det soffbordet?

  Ja du, livet är ett pussel och det gäller att lägga rätt bitar. Men följer man sitt hjärta, och gör det som känns rätt så blir pusslet rätt bra tillslut:).

  Kramis Camilla

  SvaraRadera
 10. Hejsan!

  Har letat efter en tapet precis som den randiga du har i vardagsrummet. Har du namn & nummer på den? Snälla, snälla!! =)

  Hls/ Cristin

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails