lördag 5 december 2009

Välkommen helg


Tomten hälsar välkommen

Idag skiner solen och det är det är så härligt och skönt efter ett par dagar av regn och rusk. Idag ska jag fortsätta med julstöket. Jag tycker det är mysigt att ta fram lite i taget när jag dekorerar. Börja lite smått med grönt och vitt och sen mer av det röda och riktigt juliga till andra advent. Nu har tomten i hallen har kommit upp och hälsar välkommen in! Kök och vardagsrum ska också få lite julkänsla med röda detaljer.


Säcken är full av klappar

Ikväll blir det god middag hos mina föräldrar. Min bror med familj har kommit ner från Stockholm för att fira jul eftersom dom arbetar under julhelgen. Jag har köpt så fina små kläder i julklapp till min lilla brorsdotter. Det finns ju så mycket fint till barn så det är svårt att hejda sig.

Tack för att ni tittar in hos mig! Det gör mig så glad.
Önskar en riktigt härlig lördag. Njut av dagen och hoppas solen skiner på er också!

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Låter fint. Här har vi en riktig surdag, både inne och ute. Ute regnar det och inne försöker min Käre att sluta snusa och han är så sur och grinig så till och med jag blir förbannad. Herregud! Lite självkontroll måste man väl ha?!

  Nej nu ska vi på barnkalas. Surgubben får vara hemma. ;)

  Emma

  SvaraRadera
 2. Härligt att ni har sol hos er! Jag får instämma helt och fullt med föregående;surt ute o surt inne.Regnet det bara öser ner och min käre(inte idag,iallafall...)man tyckte det var så himla tradigt att borra hål för och hänga upp krokar i badrummet så han vände dem fel.....!!!!På rent jäkelskap så han slapp göra nåt mer idag,tror jag.
  Nu ska jag äka hemifrån för att se dottern spela innebandy.Jag hoppas det blir en glad vinst!
  Ha det himlagott resten av helgen.Kram/S.

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!

  Tittar in en snabbis för att önska en mysig lördagskväll! Vilken fin tomte - måste kännas mycket välkomnande i hallen :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också att plocka fram lite i taget när jag julpyntar, idag har jag fixat och donat lite utomhus. Ser så fint ut hos dig!

  Här har vi inte sett skymten av solen idag, bara en massa regn hela dagen.

  Trevlig kväll!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails