fredag 22 januari 2010

Vänskap

Bruna former

Skönhet i det enkla

Nyss hemkommen efter en mysig fikastund med min fina vän L och hennes 4 månader gamla dotter. Mycket diskussioner om allt mellan himmel och jord - och lite rolig shopping dessutom. Visst är det mysigt att ha en vän som man kan prata med om allt. Jag har aldrig tyckt att antalet vänner är det viktiga utan för mig betyder, den där vännen som finns där i vått och torrt, allt. Någon som alltid lyssnar och stöttar när livet är tufft. Någon som man vill dela roliga och ljusa minnen med. Jag har turen att ha några såna vänner i mitt liv och L är en av dom.


Jag har haft en hektiskt vecka så nu ska det bli helt underbart med två lediga dagar. Har inte hunnit titta in så mycket hos er som jag har velat men i helgen ska jag njuta av alla fina inlägg som har gjorts under veckan och vara en bra bloggvän. Hoppas ni får en mysig kväll!


♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

 1. Hej!!
  Visst är det härligt att ha några få riktiga vänner!! Jag håller med hellre några få än många ytliga!! Bilderna är härliga;o)
  Du är en bra bloggvän Anna!
  Kram Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jo men absolut.
  En riktig vän är ju tusen gånger mer värd än tio bekanta.
  En riktigt lat och slö helg startar vi alltså nu,både du och jag.

  Må så himla gott.Kramkram/S

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att ha fina vänner.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Så fint du skriver om din vän. Jag är helt säker på att hon uppskattar de här orden och tar dom till sig:). En nära vän är något vi alla behöver:).

  Ville titta in och önska dig en strålande helg. Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Hej gumman!

  Tack för de fina orden :-D. Du ska veta att jag känner likadant. Jag är lyckligt lottad att få ha dig som vän. Ser redan framemot nästa gång vi ses.
  Jag tog på lillan den gul/vita pyjamasen när jag kom hem. Passar fortfarande men det dröjer nog inte länge förrän det är dags för ett byte.
  Ha en underbar vecka och hälsa mannen.

  Puss & kram L

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails