fredag 10 februari 2012

Söderberg & Sara


Om ni har vägarna förbi Ystad får ni bara inte missa Söderberg & Sara. Ett alldeles underbart bageri som jag är så förtjust i. Ljuvliga surdegsbröd och helt klart dom bästa semlorna man kan hitta. Inga e-ämnen eller konstiga tillsatser. Ekologiska råvaror och som dom själva säger, allt är bakat med tid, tålamod och kärlek till hantverket. Jag tycker det är så viktigt att man inte glömmer bort alla fantastiska bageri, ostbutiker, gårdsbutiker och liknande. Det är så lätt att dom stora matbutikerna tar över och dom små mindre, som satsar på kvalité, får slå igen. Några kronor dyrare men bara så mycket godare.

Med den här ljuvliga semlan i magen önskar jag dig en härlig helg!

Kram Anna


5 kommentarer:

 1. Hej Anna..
  Jag håller med dig, man måste värna om de hårt arbetande småföretagarna, kanske lite dyrare men såå mycket bättre kvalitet :)
  Ha en underbar kväll.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Absolut! Vi har också ett litet bageri i vår by som bakar med äkta råvaror och resultatet blir ljuvliga bakverk och surdegsbröd och de större bagerierna kan inte ens nästan konkurrera med smaken och priset är oväsentligt i det här fallet...att njuta av gott får kosta i våran lilla familj för det är livets mening tycker jag!
  Trevlig helg!
  Kram Anna V

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig det samma,och hoppas den var lika god som den såg ut =)

  Kram Thess

  SvaraRadera
 4. Hej!!! Kikar in här på inrådan av Vardaxlyx som utnämnt dig till Dagens Blogg =)
  Åh, så mysigt du har det! Kul med en Anna till;-)
  Superdiggar den lilla provdockan, var hittar man en sådan??
  Kram från en annan Anna ;-)

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails