måndag 14 november 2011

Snöre och stämplar...


Älskar vackra snören, julpapper och stämplar

...det kan man aldrig få för mycket av. Har gått igenom vad jag har och vad jag behöver köpa. Panduro har hur många vackra band som helst, blir kanske lite nytt därifrån till årets julklappar. Är förresten väldigt tidigt ute i år, två paket redan klara. Både är till en av dom finaste jag vet, min mamma .

Räkneverket har passerat 55 000 besök sedan starten i september 2009. Det måste vi såklart fira! Tillsammans med danska företaget Ramsign kommer jag att ha en utlottning. Mer om det i veckan!

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Hej Anna

  Visst är det kul med fina snören och papper. Gillar hampasnören, linnesnören å bomull. Pappret ska helst var gammeldags å lite styvt, har jag ork och tid så kan några bli lackade:) Ser fram emot utlottningen.

  Ha det gott!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Nej jag menade den vita lilla hyllan :) Men vad rart av dig att verkligen försöka hjälpa mig. Och visst är det fint med presentpapper och fina snören. Jag har inte köpt en endaste julklapp i år och har ingen aning om när jag ska få det gjort heller. Vad köper man till sin älskade tex? Alltid lika svårt.

  Fina stämplar!

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. Å vad härligt med en till som är tokig i allt vad snören och papper heter jag skulle helt klart kunna ha som jobb att slå in fina paket hela dagarna.
  Men snart börjar alla julklapps inköpen och dom kan man verkligen gå helt bananas.

  Kram Thess

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails