lördag 13 mars 2010

Framtidsplaner

En vacker korg...

...och en härlig rutig kudde

Vilken härlig lördag det har varit. Solen har lyst hela dagen och mannen och jag har massor av vårkänslor som spritter i kroppen. Idag har vi smitt en massa planer för våren och sommaren. Vi ska äntligen sätta igång med lite utomhusprojekt. Det behövs kan jag säga. Vår tomt är inte direkt vacker just nu. Vi har två uthus som är i akut behov av vård, dräneringen vi gjorde häromåret har lämnat sina spår på innergården och uppfarten består av grus, ogräs och sand. Massor av "härligt" och välbehövt arbete med andra ord.

Min vackra dörr

Lantlig känsla

Tråd och sax

Nu längtar jag efter att få komma igång och göra lika fint ute som inne. Vi har börjat sortera i uthusen och en del åker till tippen redan nästa vecka. Det är så skönt att slänga allt skräp som blir över när man bygger och renoverar. Att göra rent hus och börja på ny kula. Det kommer att bli en hel del skisser, planering och kalkyler som ska göras den närmaste tiden. Sen är det "bara" att ta fram spik, hammare och en massa energi och sätta igång. Nu ska våra drömmars trädgård ta fart... Jag har fått en massa idéer från boken "Gabriellas trädgård". Den handlar om förändring med begränsade medel men mycket fantasi. En mysig och vacker bok fylld av härliga trädgårdsbilder.

Önskar en skön helg till dig som tittar in!
Hoppas ni också känner hur vårkänslan och inspirationen spritter i kroppen.
Eller är det bara jag som är en sprudlande tokfia idag?


♥ ♥ ♥

3 kommentarer:

 1. Hei Anna!!
  Kjempekoselige bilder både her og i forrige innlegg!!! Er så kjekt å komme inn på bloggen din :o)
  Spennende med planer....har litt for hagen jeg også! Skulle kikket i den boken du anbefaler!
  Jeg malt et bord som er et loppsfunn i dag! To strøk....men det trengs to til! Det blir fint tror jeg....
  Får arbeidslyst nå som det er bedre dagslys!!

  Ha en fin lørdagskveld !!
  Kram :o)

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Tittar ofta in på din blogg och inspireras. Är oxå på gång att fixa trädgården och ska bygga en ny altan i anslutning till vårt uthus. Det ska bli kul men samtidigt många beslut att ta och jag vill ju att det ska bli bra. Undrar därför vart du fått tag i boken Gabriellas trädgård? Verkar vara en bok jag borde läsa.
  Ha det så gott! /Kram Maria

  SvaraRadera
 3. åååå du smittar av dig Anna med ditt sprudlande härliga skaparlust. Ojoj jag kan riktigt se framför mig hur allt blir till hihi. Fina foton hos dig och din gamla dörr i bakgrunden är underbar.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails