söndag 28 mars 2010

Våren har kommit till Ljuva lantliv

Vår enda påskdekoration

Ljuvliga penséer i antik såsskål

Hos mig är det officiellt vår nu! Oavsett om det regnar eller bara är ett fåtal plusgrader, nu börjar jag fira våren. Tid att frossa i skir grönska och ljuva pasteller. Massor av härliga penséer och pelargoner väntar på att planteras i veckan. Det blev en lika härlig tur till växthuset som alltid med världens bästa mamma. Tack för en fin dag och alla vackra blommor *puss*!

Ännu outslagen skönhet

Vita fjädrar i riset

Snart är det lediga dagar igen. Vi har en kort arbetsvecka framför oss.
Tänkte snart köra en liten tävling här hos mig! Jag närmar mig 10 000 besökare sedan bloggstarten i september förra året! Otroligt! Tack snälla för att ni kikar in hos mig.
Hoppas ni vill vara med, nya som "gamla" bloggvänner!

7 kommentarer:

 1. Har du klippt dig. Vad spännande det ska bli att se dig på torsdag. Kram på dig gumman, alltid lika roligt att titta in på din sida. Du har ett jättevackert hem.

  //L

  SvaraRadera
 2. Japp nu är det vår!!!!! Då får vi ut och skrika vårskriket;)
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Hej igen vännen!
  Tack själv för en ljuvlig dag tillsammans i växthuset. Det tillhör absolut en av årets höjdpunkterför mig att få njuta av blommer tillsammans med DIG (vi tillhör ju klubben för inbördes beundran, men vadå? det är ju så det är iallafall)
  Underbara flaskor du köpt förresten!
  Stor kram f M

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Tack själv för en underbar dag tillsammans i växthuset. Det är en av mina absoluta höjdpunkter på året att få njuta av blommer tillsammans med DIG, Ja du vet vi tillhör ju klubben för inbördes beundran men vadå? det är ju så det är illafall. Du vet ju vem som är din största fan, eller hur.......
  Söta flaskor du köpte förresten. Det får nog bli ett besök nästa gång jag kommer till "stan"
  Stor kram från M

  SvaraRadera
 5. Ja, här hos mig är det också vår nu har jag bestämt. I veckan ska jag köpa lite vårblommor och fixa lite fint ute. Mysigt att man ÄNTLIGEN kan börja greja och dona i trädgården igen.

  Jättefina bilder!

  Ha en bra vecka Anna!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Visst är det underbart! för mig har våren kommit oxå, helt underbart! Trotts det tråkiga vädret som lyckas komma när jag är ledig, jag tror att det rilktiga vårvädret kommer till påsk, men då jobbar jag och det är väll typiskt!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Att den söta haren är ENDA påskdekorationen tvivlar jag liiite på...*blink*
  Visst är det skönt att kunna köpa lite nya blommor! Nu är våren äntligen här för att stanna. Jag hoppas bara att regnet försvinner också, det kan jag inte behöva under påsklovet!
  Ha en skön måndag!
  Kram Elle

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails