måndag 9 januari 2012

Dagens tankar

Veckan fick en tråkig start med en magsjuk make! Nu hoppas vi bara att inte barnen och jag får samma elände. Efter alla helger ska vi in i rutinerna igen. Det är alltid lika svårt tycker jag. Januari till mars bjuder inte på så mycket festligheter men då ligger utmaningen såklart i att göra vardagen så mysig som möjligt. I år är januari i alla fall väldigt speciell eftersom Liv och Viktor fyller ett år.Tänk så fort det har gått. Det känns som igår vi kom hem med våra två knyten. Så små och så ljuvliga. Önskar bara att jag hade kunnat njuta lite mer av den första tiden. Nu är det full fart hela dagen lång. Nya framsteg varje dag och vecka. Det är utmattande för både liten och stor. Men det bjuder också på magiska stunder. Att få sätta näsan mot håret och njuta av bebisdoften. Att få vara den som kramar och tröstar. Att härma och bli härmad. Att få se dom första stegen. Att få skratta tillsammans. Underbara små liv som jag aldrig vill & kan leva utan.

Kram Anna


4 kommentarer:

 1. Så søte de er!!
  Kos deg masse og nyt småbarnstiden Anna :o)

  SvaraRadera
 2. Sötaste lilla Liv och Viktor :). Tack för senaste. Alltid lika kul. Hoppas mannen kryar på sig och att ni andra slipper smitta. Hoppas vi kan ses snart igen.
  Stora kramar L

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder och fina ord.
  Hoppas verkligen att ni klarar er från magsjukan.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Hoppas verkligen att ni klarar er och slipper magsjukan, det är verkligen jobbigt att ha...

  Känner så igen mig om hur livet med barnen är, många känslor på en och samma gång, mysigt, tröttsamt,roligt,oroligt osv också förstås den obeskrivbara kärleken till de små liven.
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails