måndag 12 oktober 2015

En sömnig start.Så blev det måndag igen och oj, oj, oj vilken sömnig sådan det har varit då.

Det känns som jag seglat genom den här dagen i någon slags halvberusat tillstånd. Ni vet den där känslan av att inte riktigt kunna vakna till liv hur man än försöker. Tror jag har flyttat på samma papper om och om igen och tankarna har inte gått att samla ihop till något konstruktivt. 

Men det är kanske inte så konstigt om man lägger ihop ekvationen; 
sömnbrist + flyttplanering + elaka halsbaciller + renovering + allmänt kaotiskt småbarnsliv

Resultatet?
Halvvaken ofokuserad trebarnsmamma med aningen tom blick som skyfflar papper fram och tillbaka över skrivbordet. 

Så för att knyta ihop mitt sömniga svammel med dagens inlägg tänkte jag att vi kör nån bild från lillebrors hörna i barnens sovrum. Albin själv visar sig från sin favoritsida på första bilden förresten. Varför är det så svårt att hinna med att fota framsidan på den här lille mannen? Fast baksidan är ju ganska gullig den med.

I alla fall; här sover alltså familjens minsting.

I en säng fylld av nallar och kaniner som dom här fina mjuka vännerna. Och med en gigantiskt blårandig snuttefilt som han släpar runt på överallt. Några enkla vimplar hänger ovanför sängen och en gammal äppellåda rymmer alla mjukdjur och filtar som inte får plats i sängen. En enkel men trygg liten hörna för lillebror att sova i.

På sikt väntar ett eget rum i vårt nya hem men ännu är det absolut ingen brådska med att dela på småttingarna. Att sova med sina syskon är hur bra som helst just nu. Däremot rycker det såklart i min inredningsnerv. Tänk att få gå lös på tre olika barnrum. Himmelrike! Vi får väl se hur vi går vidare med det där lite längre fram men ännu sover dom så fint tillsammans och det är givetvis det allra viktigaste.

Och på tal om att sova; natti, natti vänner!


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails