tisdag 20 oktober 2015

Tidningen Lantliv och nystädat blomsterhus.Okej.

Tid att nypa sig rejält i armen. 
I bloggens inkorg låg ett mail från Helena på tidningen Lantliv. Jag blev ju såklart himmelens nyfiken och öppnade det på tre röda. I mailet skrev Helena så fint till mig och undrade om dom får tipsa om mig och bloggen på Lantlivs sajt. 

Om jag blev glad?
Lantliv har varit min favorittidning i säkert 10 år. Den är grunden till att jag älskar den här stilen, till att bloggen kom till och att mitt fotointresse satte fart. Så ja, jag blev såklart överlycklig. Och minst sagt stolt som en tupp.
Men jag har inte bara gått omkring och varit småmallig hela dagen. 
Nix, nån nytta får man ju också göra.

Mitt lilla blomsterhus, där både en och två floristdrömmar har spirat genom åren, är numera tömt, nerpackat och städat. Och jag hittade en hel del fina saker som jag nästan glömt att jag hade. Sånt är ju alltid en höjdare; att shoppa loss hos sig själv. Men mest av allt känns det nog ändå bannemig lite vemodigt att lämna det här vackra huset. 

Ja, så har alltså den här tisdagen sett ut. 

Glädje och vemod på samma gång. Precis som det ska vara när man går vidare i livet.
Och är ni nyfikna på vad det står om bloggen kan ni klicka er vidare till Lantlivs sajt här.

Imorgon väntar sjukdag med en febrig storebror och en lillebror med besvärlig hosta. 

Men nu, Natti Natti vänner!2 kommentarer:

  1. Hej! Hittade din blogg via Lantlivs blogg. Blev så förtjust i de senaste inläggen du har satt upp så nu har jag linkat din blogg till min och det är med stor förväntan jag skall börja läsa från början :) Försöker hela tiden hitta intressanta bloggar om renovering med fina byggdetaljer och -lösningar och jag tror inte jag blir missnöjd med din blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh så roligt att du hittade till mig och tack för att du tog dig tiden att lämna en kommentar! Blir spännande att titta in till dig också.

      Radera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails