tisdag 1 november 2016

En dra-täcket-över-huvudet-dag.
Det blev visst en sån där dag då precis allt kändes fel på något vis. 

Ni vet när man har den där känslan i kroppen som inte riktigt går att ta på men man är allmänt irriterad på det mesta och helst bara vill dra täcket så långt över huvudet det bara går. En sån dag då det duggregnar på en och kjolen sitter aningens för tajt och man surar över allt man vill/måste/borde göra men inte riktigt hinner med. Och barnen bråkar och kivas och själv är man precis sådär opedagogisk som man ju inte ska vara men hjärnan slutade att fungera nånstans på vägen mellan förskolan och den otroligt näringsriktiga kvällsmaten bestående av päronyoughurt och macka. Amen ni förstår ju, man är riktigt besvärlig helt enkelt. 

Nåja. Nu är det ju tisdag kväll och jag sitter här och filosoferar framför datorn medan mannen ser fotboll och dom tre små har somnat. 

Och kanske var det så att ett nytt fårskinn jag gått och drömt om ett tag fick följa med hem efter jobbet. För det är man ju såklart värd när det går tungt och man kan behöva all pepp i världen för en liten stund. Lite vanlig hederlig materiell lycka för att komma på rätt tankar igen. 

Och så var det dessutom 20 procent rea på skönheten också. 
Bara en sån sak.


***

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails