torsdag 19 januari 2012

Förbereda kalas


Stort tack för alla varma ord och grattishälsningar till Liv och Viktor!

Cupcakeformarna från KlaraForm har kommit och nu håller jag som bäst på att förbereda inför lördagens cupcakekalas. Det märks att jag bara sovit tre timmar i natt för jag missade såklart att hälla grädde i smeten. Fick blanda i lite i varje form men jag tror det blev bra ändå. Med en ljuvlig nutellatopping kommer man undan med allt. Att bläddra i Leilas bok och välja sorter är halva nöjet. Så underbara bilder och massor av inspiration. Här köpte jag mitt ex! Nästa på tur att baka är en smaskig variant med blåbär.

Ha en fin torsdag!

Kram Anna



Ps. Vad jag förstår så har det varit problem att kommentera inläggen på sistone! Har ingen aning om varför. Hoppas att det fungerar nu igen. Om inte går det jättebra att maila!

9 kommentarer:

  1. Oj vad smaskigt det ser ut! Lycka till med kalaset. Jag fick mail också att det inte gick att kommentera hos mig. ändrade till ett pop up fönster för kommentarerna, sen funkade det.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Ser så mysigt ut med lite födelsedagsbakande:)
    Grattis till dina små!!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Mums vad gott!
    Ha en skön torsdag!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Mums ser det ut :-)
    Funderar på att blanda ihop en kladdkaka...

    Kram Mia

    SvaraRadera
  5. smaskens:) jag har just bakat en god äppelkaka på gräddmjölk, smör & äkta vaniljstång som jag gräddar i en gammal gjutjärnsstekpanna det är hemligheten med min äppelkaka. Selma älskar att vakna när hon vilat på em och huset luktar gott av nybakt, lycka!

    Kram Anna V

    SvaraRadera
  6. Åh vad smaskigt det ser ut,kommer bli ett riktigt brak kalas =)

    Kram Thess

    SvaraRadera
  7. Mums så smaskigt. Grattis till ettåringarna!
    Kram Jannike

    SvaraRadera
  8. Och du, tror som Skogslyckan, ändra till ett popupfönster för kommentarerna. Det gjorde jag efter att ha hört att det inte gick att kommentera. Då fungerade det.

    SvaraRadera
  9. Jag har funderat på att köpa boken och tror att jag ska ta och slå till nu:)!

    Måste få fråga; hur har du fixat till 2 bilder bredvid varandra? Det har funkat för mig förut men nu så går det bara inte (har precis installerat Google Chrome för att få kommentarerna att funka)!

    Stor Kram Annelie ♥

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails