Om Anna

En kreativ trebarnsmamma på 39 år som är barnsligt förtjust i allt som andas lantliv och med en förkärlek till att leka stylist och att skriva. Går alltid runt med nån form av idé i huvudet om vad som måste göras om här hemma och för en ständig men kärleksfull kamp mot mannen som inte alltid ser det nödvändiga i att förändra. Men oftast låter han mig hållas. För sån är han. Han som vet vad som gör mig lycklig.

Jag bor i ett vitt gammal Stinshus med min man, våra tre barn och en grå katt och njuter av att ha både kohagar, skånska åkrar och hästar runt husknuten. Här går jag vidare i livet med han som aldrig släpper min hand och dom tre små mirakel jag aldrig trodde jag skulle få.

När jag inte ser livet genom kameralinsen arbetar jag som privatrådgivare på en bank. Och livet är precis så som man kan tänka sig i en familj som fått tre barn på 2 år och 8 månader. En salig röra av dammtussar i hörnen, tålamodsprövande konflikter, sömnbrist, mängder av smutstvätt och kärlek så stark att det svindlar.

1 kommentar:

  1. Snyggt. Kunde du berättat om tidigare... Kan man säkert upprätthålla från Hinseberg också!

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails