söndag 23 oktober 2011

Styling pågårIgår bestämde jag mig för att fota lite höstbilder till bloggen. I mitt huvud såg jag framför mig hur jag ville det skulle se ut. Sköna bilder med härlig känsla. Ut med lyktor, korgar, äpple, fårskinn & krukor, här ska det stylas och plåtas. Tvillingarna sov i vagnen och jag njöt av att min lilla egentid.

Efter att ha ställt upp alla fina saker började jag fota men den där känslan i bilden lyckades jag inte få fram. Den ena bilden efter den andra blev platt och tråkig. Kamerans fel tänkte jag först, liten trist kompaktkamera som inte duger något till. Hade jag bara haft en fin systemkamera så hade jag nog fått till det. Grr... Något stressad (barnen började röra på sig) flyttade jag alla saker till en annan hörna av gårdsplanen. Ändrade om lite bland sakerna och försökte tänka på helheten, förgrund och bakgrund. Genast gick det lite bättre. Kanske inte kamerans fel ändå, snarare den som höll i den. Att förverkliga en idé, ha bildseende, styla och få till den där sköna känslan under en begränsad tid - det är inte så lätt alltid oavsett hur många fina saker man ställer fram. Det är där utmaningen ligger. Tror jag ska fortsätta öva & utvecklas på det planet istället för att gnälla över min lilla trista kamera.

Njut av kvällen!

Kram AnnaPsst... ser ni att ljusen är tända på en bild & släckta på en. Dessutom är tratten på kannan på en bild men ligger på bänken på en annan hi hi... Så där kan det också gå när man provar olika vinklar och flyttar om på saker. Allt blir till slut en enda stor röra i huvudet! All respekt till t ex Lotta och Kristin som var här och gjorde reportage förra året. Där kan vi snacka om superduktiga stylister och fotografer. Något att inspireras av!!

9 kommentarer:

 1. jag tycker du har lyckats fint med dina bilder...njut av kvällen...kramis semlan

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Nej det är inte alltid lätt att styla till det så att säga, ibland blir det bara tråkiga bilder i kameran vilket inte stämmer in med bilden i huvudet... Knepigt! Och du har bloggtiden minsann på kort med era två små gryn.. Själv har jag varit tillsammans med mannen min barnvakt under vslutet från fre-sö åt våra ljuvliga 1-åriga gubarn samt deras 6-åriga storebror, så jag vet lite om hur en tvilling mammas vardag kan se ut efter en helg övning.... Ljuvligt men fullt upp från morgon till kväll så jag tycker du kan vara nöjd över dina höstliga ute bilder... :)
  Tack, för dina ord hos mig! :)
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du har lyckats galant!!
  Jättefina bilder de e ju det som gör de hela de ska ju inte va perfekt...Och du har ju 2 små liv med att ta hand om och ändå hinner du plåta och arrangera du är inte dålig du!!!
  Ha en bra kväll...

  Kramkram Lotta

  SvaraRadera
 4. Jätte fina bilder!
  Jag har ofta en vision när jag skall fota, men jag lyckas väldigt sällan med det jag vill få fram. Är så imponerad av de som har gåvan och jag tycker att du lyckades mycket bra.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder du visar med mycket inspiration. Ja att få till den visionen man har och att fota detta...är jättesvårt. Men tycker du har lyckats jättebra. Önskar dig nu en härlig start på en ny vecka. Kramar Maria

  SvaraRadera
 6. Jättefint, tycker jag.:-) Stina

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!
  Vilka underbart fina inlägg,som vanligt!
  Du har verkligen sinne för det vackra i det enkla.
  Kram mams
  (Obs! och det beror inte på att jagtill viss del är jävig!)

  SvaraRadera
 8. Du har ju gjort ett jätte bra jobb! Super fina bilder! Så höstigt och härligt.
  Ha de gott! /Michaela

  SvaraRadera
 9. Har ju tittat in här ett bra tag nu o tycker alltid du får till så fina o inspirerande bilder, så även denna gång!
  Fortsätt bara som du gör, krångla inte till det för mycket! =)

  Ha det bra!

  Kram Liza

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails