onsdag 14 oktober 2009

Husets hjärta


Vårt lantkök

Jag älskar att baka och laga mat så en hel del tid spenderas av naturliga skäl här i vårt kök. Leilas "A piece of cake" är en given favorit och inspirationskälla liksom Anna & Fanny Bergenströms böcker. Jag har svårt att motstå alla härliga recept och kan lätt dra igång lite för många bak på en och samma gång av bara farten. Samtidigt, finns det något ljuvligare än doften av nybakat? Kanelbullar, bröd & smarriga muffins...

Backar vi tiden ungefär två år såg husets hjärta något annorlunda ut. Då var det inte direkt läge för några större utsvävningar vad gällde maten. Under ett par månaders tid såg vårt kök ut så här.


Sett från matrummetVårt kök

Lagom till julen 2007 var allting klart. En underbar känsla att få ett helt nytt kök som jag själv fått utforma fritt efter eget tycke och smak. Lantlig känsla, mer bänkyta, större kyl/frys och bättre planerat än tidigare. Som gjort för bullbak och annat roligt stök.

Nu är klockan mycket som vanligt och sängen kallar. Tänk att det kan vara så roligt att blogga så man glömmer tid och rum. Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails