söndag 3 maj 2015

Huset vi växte ur. [Tredje delen]


 Och så har det blivit dags att titta in och säga hej och farväl till sovrummet.

Det rum där vi och våra tre små har tillbringat de första magiska nätterna i livet tillsammans och som vår minsta pojke fortfarande delar med oss. Där vi, ja innan barnen kom alltså, väcktes av att ljuset flödade in och vi sakta vaknade till liv. Där en låg kvar under varmt och mjukt täcke medan den andre smög ner, tände brasan och dukade fram frukost.


Ett rum där vi, sedan barnen kom, varit mer vakna än vi nånsin kunnat föreställa oss. Vyssat och vakat. Vankat av och an med en liten i famnen. Somnat om nån timme eller så för att sen göra samma sak om igen. Jag minns hur dag och natt flöt ihop i ett töcken. Men också hur det har förändrats och vakentid sakta börjat bytas ut mot så väl behövd vila.


Ett rum där en hel vägg är fylld till bredden av kärleken till tre små liv. 


2 kommentarer:

 1. Roligt att få se en skymt av ert sovrum, har inte sett det tidigare. Vackert!
  Jaa du, ett hem innehåller så många minnen, både vackra och jobbiga - som kanske sen vänts till något underbart fint! :)
  Önskar er lycka till i nya hemmet, och en fin sista tid i hemmet där ni blev en "familj på riktigt"!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej! Hoppas att mannen din blivit bra från diskbråck. Vet vad det innebär att ha en tung period... Härliga bilder du visar från ert hem. Blir spännande med nya huset! Kramis semlan

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails