onsdag 23 december 2015

Dan före Dopparedan.

Så blev det dan för Julafton och jag tror det mesta är under förberett och klart för de kommande juldagarna. Idag, när lillebror sov middag, fick jag för mig att provduka lite inför morgondagen. Och jag tänker mig en ganska enkel dukning med granris, kottar och hyacinter. Fårskinnen kommer att hängas över stolarna för att ge den där riktigt mysiga ombonade känslan. Det kommer att tändas massor av ljus och i murspisen; ja, självklart kommer där att spraka en brasa sådär alldeles underbart och välkomnande. 

Barnen har satt ut gröt till tomten och frågat sisådär en miljon gånger om det är imorgon det är tid för julklappar. Och jag har förberett små paket att lägga bredvid deras sängar; något litet spännande som sovvarma små älsklingar kan få syn på direkt på morgonen.


Dan för Dopparedagen med andra ord. 
Och jag tror vi är redo. 


*

2 kommentarer:

  1. Skönt att ni verkar pigga. Här har tomten lämnat ett paket var till barnen under granen då dom vaknar. Något pyssligt har han lämnat som kan få tiden att gå lite fortare fram tills dess att tomten kommer på riktigt..... ;-) Önskar dig en riktigt god jul i ert fina hus. Kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Alltså, du börjar bli min nya favoritblogg! Du tar så fina bilder och ert hus är så vackert! Måste få fråga vart de fina svarta ljusstakarna är ifrån? Är ute efter svarta lite större ljusstakar nämligen:)

    Kram Sofi

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails