onsdag 28 december 2011

Hemmamys


Först och främst, tack snälla för alla vackra ord som ni skrev igår!
Jag är så glad, tacksam, rörd och lycklig att ni tycker om Ljuva Lantliv. Ni är så fina!

Att blogga har alltid varit glädjefyllt för mig, både i stunder av lycka och sorg i livet. Syftet med den har varierat över tid. Från början behövde jag bara en plats att få låta det vackra i livet dominera. Jag hade en del personliga bakslag i livet men vägrade att låta dessa ta över. Efter ett tag väcktes det mer tekniska intresset för foto och redigering. En bra men dyr kamera har jag inte råd med just nu men program som Photoshop och Photoscape kan göra underverk med en halvtrist bild. Jag försöker tänka att utmaningen att skapa vackra bilder med en sämre kamera är desto större och att man växer som fotograf. Nu vill jag lyfta det vidare och tänka mig en framtid som frilans stylist och fotograf. Har jag det som krävs? Det vet jag inte än men jag måste i varje fall försöka! Det stöd jag får från er får mig att våga tro att det kan gå.

För ett år sedan satte jag upp tre mål. Först och främst ville jag bli månadens bloggare i Lantliv. Med glädje kan jag bocka av det målet. För det andra ville jag få möjligheten att visa vårt hem i en inredningstidning, givetvis helst Lantliv. I våras publicerades ett reportage i BoligDröm. Drömmen om Lantliv får leva vidare ett tag till. För det tredje ville jag hitta ett sätt att arbeta med bloggen på en professionell nivå. Funderade på alla möjliga varianter och vet nu att det är vackra reportage jag vill göra. Så där är det väl med drömmar och mål. En del uppfylls ganska fort, andra får vi kämpa lite längre för. Viktigast är att drömma överhuvudtaget!

Idag pysslar mannen med trappan medan jag och barnen ska ha en härligt lat dag tillsammans!
Om nu barnen vill det får man kanske tillägga! ♥ Om det blir tid över längtar jag efter att titta i alla vackra böcker som jag fick i julklapp. Ja, vi får väl se hur dagen blir helt enkelt!

Må väl!

Kram Anna

6 kommentarer:

 1. Kikar in och önskar dej en fin dag med barnen.Alltid skoj att få vara med sina barn och göra saker.Ha det gött.Många kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Grattis till omnämnandet av din fina blogg i Lantliv!:) Du har såå fint! Kram

  SvaraRadera
 3. Så gulligt att ställa lådan på sidan så där och ha grejor i! Jättefint med krukorna där i! :)

  SvaraRadera
 4. Mina tankar går ungefär som dina när det kommer till hur man vill utvekla sitt nyfunna intresse,visst är det så underbart kul...jag får alldrig nog =).
  Annars tycker jag att din dag låter alldeles förträffligt mysig och skön.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 5. Reportaget i Lantliv kommer ska du se!! :)
  Fina böcker du fått. Ha det så mysigt med läsandet!
  Kramis Tina

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails