torsdag 8 december 2011

Leka med bilder & drömma framåt


Att fotografera och leka med bilder är ett av mina största intressen. För 11 år sedan gick jag en tvåårig utbildning på Folkhögskolan i Skurup med inriktning film och tv. Man valde själv om man ville arbeta med dokumentärer eller drama. Vi bildade olika team där man fick prova olika roller såsom att vara t ex producent, regissör, scripta, fotograf och redigerare. Jag hamnade för det mesta i redigeringsstolen och lärde mig klippa rörlig bild. Praktiken gjorde jag på SVT i Malmö och klippte nyheter för Sydnytt. Efter utbildningen blev jag erbjuden sommarjobb i Stockholm på TV4:S nyhetsmorgon men fegade ur. Flytten kändes inte rätt i mitt liv just då och inte heller att arbeta på frilansbasis. I slutänden hamnade jag på bank vilket kan kännas långt ifrån att arbeta med tv men jag trivs fantastiskt bra med det. Under åren som gått har jag velat ta upp intresset för att jobba med foto och bild men inte vetat riktigt hur. I september 2009 kom jag på att en blogg är det perfekta sättet för mig att kombinera alla mina intressen; inreda, styla, fota och redigera. Kan det bli bättre? Drömmen för framtiden är att kunna kombinera bank med eget företag. Att investera i en bra kamera, lära mig massor om att fotografera & redigera och ge mig ut på spännande äventyr.


Just nu leker jag mycket med ramar och storlekar på bilderna. Det är så spännande att lära sig nya saker hela tiden och man vill prova allt. Hoppas det inte blir för mycket av det goda, hojta till i så fall!

Kram Anna


5 kommentarer:

 1. Nej, det blir inte alls för mycket! Jag tycker mycket om dina bilder. Jag gillar också att ta bilder och leka i fotoprogrammen - amatör som jag är:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 2. God Morgon:))

  Vad spännande Anna, är säker på att du kommer utveckla detta!! Dina bilder är alltid superfina:))
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Du tar så vackra bilder! Låter som perfekta framtidsplaner.

  Ha en fin fredag och en härlig helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga mål du har för framtiden...det kan väl inte bli förmycket av det goda!!!?!!! kramis semlan

  SvaraRadera
 5. Va roligt att du läst mycket om fotografering och sånt. Jag tycker att det märks tydligt, du är duktig på att fotografera.. jag önskar att jag också var bättre.

  Har gått en snabb kurs i foto men det är svårt tycker jag,

  Trevlig helg.
  Kram Amanda

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails