tisdag 6 december 2011

Kreativt kaos

 

Idag kom jag att tänka på att jag verkligen kan vara helt manisk när det kommer till hem och trädgård. Jag lägger en himla massa tid på att fundera på hur jag kan förändra och förbättra här hemma. Hur jag kan göra vårt hem ännu mysigare, ge det en än mer genuin lantkänsla och få det att bli allt det som vi drömmer om. Ofta flyttar jag runt och byter plats på saker och ting. Hela tiden snurrar nya idéer runt i huvudet. Till slut kan jag nästan inte sortera i alla tankar. Skulle behöva ett gigantiskt mindboard för att få någon ordning på mitt kreativa kaos. Tyvärr eller kanske som tur är, beroende på hur man väljer att se det, finns det varken plånbok eller tid att förverkliga alla mina tokigheter med en gång.


Ibland tänker jag att det hade varit lite lugnare att vara en sån som inte bryr sig så mycket om hur det ser ut hemma. En soffa är en soffa och ett bord är bord på nåt vis. Men det är bara att inse att sån är inte jag. Jag brinner ju för den lantliga stilen, går igång nåt så in i norden på den och kommer aldrig att släppa den. Får väl leva med att det blir rundgång i huvudet lite då och då! Å har man inte pippi på att skapa ett lantligt hem så har man det väl på något annat. Det bor säkert en liten manisk människa i oss allihop.

Lite julstämning har letat sig in i köket. I taket hänger röda juläpplen & några julgranshängen i plåt tillsammans med gran och vita tyghjärtan.

Nu ska jag ta mitt snurriga huvud och krypa ner i sängen!

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Åå vad fint du ahr gjort i köket verkligen smakfullt och vackert.
  Jag förstår precis vad du menar, mitt huvud snurrar av allt jag vill och borde göra i den nya lägenheten, satt precis med ett öga på Desperate Housewifes och ett i datorn och boråstapeter.=)
  Sov så gott

  Kram Thess

  SvaraRadera
 2. Hi! I do the same things in my house, every time I change things around

  SvaraRadera
 3. Det gäller att inte göra sig själv tokig.. :)
  men jag är likadan, åtminstone väldigt ofta.. hihi
  men som du säger plånboken räcker inte till att förverkliga allt man vill, men man gör det bästa av det man kan och det är inte lite det!!! :)
  Du har ett underbart hem som du kan vara väldigt stolt över!!

  Kraaaam Tina

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en hälsning till mig. ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails